Travel while you can!

"ATT KOMMA NER PÃ… JORDEN"

Här i världen är det inte okej att tro eller vilja lyckas i sin egen framgång. Om jag säger till någon att jag vill lyckas och tjäna mycket pengar i mitt liv och ha en egen lägenhet i Stockholm tex. Så får jag ofta till svars " men kom ner på jorden nu, sluta dröm" Jag vill kunna tjäna pengar och samtidigt ha roligt och vara bästa kompis med mina arbetskamrater. Varför ska ens liv vara att man går upp 06:30 varje morgon och sluta 18:00 och man bara har "jobbat" på sitt jobb utan att man känt att man har  haft någon utmaning under dagen?

Att bli hånad för mina tankar och drömmar är något som jag ofta blir när jag pratar om vad jag vill göra. Man lever bara en gång (vad vi vet) och jag vill göra det bästa utav det och kunna göra precis vad jag vill. Man jobbar ca 2000 timmar om året och då vill jag göra något jag tycker är roligt och trivs med. Tänk att ha tillbringat 2000 timmar åt att bara titta på klockan och längta till fredag. Nu menar jag inte att jag inte trivs på mitt jobb för det gör jag verkligen, det är bara det att jag vill så mycket mer. Känner att jag kan bidra med så mycket. Under mitt liv så har jag haft så dåligt självförtroende och bara tänkt på vad jag klarar av och inte och vad alla tycker om en. Det är definitivt sluttänkt på det! umgås med personer som jag älskar och gör vad jag vill är vad jag tänker göra med mitt liv. Är ni med?

Men tror att det är så många som dras ner av så många personer som inte tror att ni kan lyckas, för att positiv energi får man av positiva människor. Så är det!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas