Travel while you can!

THE FUTURE

Framtiden, framtiden.... Tråkigt nog så börjar min resa närma sitt slut. Den resa som alltid skulle vara så länge, i ett halvår. Innan jag åkte så kändes det som en evighet för mig men det jag inte kunde ana är att den gick så fort. Samtidig som när man tänker tillbaka på allt man har gjort så har man verkligen hunnit med massor på 6 månader. 3 veckor kvar tills jag kommer hem till sverige och på den tiden ska jag hinna vara en dag till i langkawi, kuala lumpur , två städer i vietnamn och i Kambodja några dagar innan vi åker till bangkok.

 

Innan jag åkte så sa jag alltid till mig själv att jag måste resa så jag kommer på vad jag ska göra näst och lära känna sig själv. Nu har jag hunnit med att jobba i london , oslo och slutligen rest och backpackat i australien , Indonesien och Asien. Vad händer här näst? 

plugga i USA? resa i USA och grekland ? plugga i stockholm? eller skaffa lägenhet hemma i Gävle och hitta ett jobb? Just nu står det mellan dessa alternativ... Nu börjar man gå och fundera på vad man verkligen vill göra när man ligger på stranden osv. Tror inte att man kan planera sin framtid det gäller bara att välja det som känns rätt just precis nu. Jag vill alltid ha något att se fram emot och något planerat i mitt liv för att kunna njuta av vad jag gör just nu. Det är bara sån jag är och jag tycker om att ha mycket för mig som jag speciellt har haft nu med resan. Är rädd för att jag ska tycka att hemma känns för litet och för tråkigt. 

Älskar min familj och mina bästa kompisar hemma för utan dom skulle jag nog välja att vara på många andra platser i världen, men står väldigt nära alla hemma så det är det bekymret jag har. Har för många människor som betyder mycket för mig vilket jag ska vara väldigt tacksam för såklart. Förlåt om detta inlägg blev lite luddigt och svamligt men det beskriver verkigen hur jag känner just nu...

 

Nu ska jag ta och njuta av sista tiden här på andra sidan för har 22 underbara dagar kvar som vi kan göra precis vad vi vill med! 

 

 

Jag och min bästa Maja i Australien.

ELEPHANT RIDING

Red efefanter på Koh chang (elefant ön) för några veckor sedan. Gick i djungeln i 45 minuter och fick se spindlar i spindelnät som var dödliga och sen fick vi bada med elefanten.

En riktig häftig upplevelse tyckte både jag och Frida. 

 

From Thai to Malaysia

Jag lever, jag lever!! Har inte hunnit kikat in här på ett tag för här borta är det fullt upp med resor hit och dit. Sist jag skrev så var jag på koh chang. Har hunnit med full moon party på koh phangan, dykt på koh tao, kört moppe runt på thailands gator och besökt världens paradis koh lipe. Nu är vi på Langkawi i malaysia och på torsdag flyger vi till kuala lumpur med våra kompanjoner Johanna och Alex. 

 

Denna ö ligger i Koh tao och kan vara bland den vackraste view point jag sätt. 

 

Upp